Opintomatka Sveitsiin 21.-25.11.2017

Lisätty: 10.10.2017

 

Opintomatka Sveitsiin 21.-25.11.

 

Oulunkaaren Kantama-hanke järjestää opintomatkan Sveitsiin ti-la 21.-25.11. Matka on kaikille avoin ja sopii erityisesti yrittäjille, jotka ovat kiinnostuneita Sveitsin markkinoista tai sveitsiläisten tuotteiden maahantuonnista. Matka sopii myös kaikille muille yritystoiminnasta kiinnostuneille tahoille.

 

Keväällä Kantama-hanke haki pohjoissuomalaisia elintarvikeyrityksiä, jotka ovat kiinnostuneita Sveitsin-markkinoista. Tuotekatalogiin kertyi yli 60 laadukasta tuotetta. Sveitsiläisen Suomi Natura -yrityksen edustaja vieraili seudulla kesäkuussa tutustumassa tarkemmin ensimmäisiin tuotteisiin, muun muassa kala- ja sienijalosteisiin sekä leipäjuustoon.

 

Ensimmäinen lavallinen Oulun seudun tuotteita matkasi Sveitsiin alkusyksystä sisältäen erilaisia kalatuotteita. Kylmä- ja pakastekuljetukset toimivat Tallinnan kautta, ja Suomi Naturan tavoite on laajentaa kuljetuksiin kerättävää tuotevalikoimaansa sesonkien mukaan. Parhaillaan yritys hankkii sopivia porojalosteita sveitsiläisen yritysasiakkaansa joululahjoiksi.

 

Porojen teurastusaikaan Suomi Natura haluaa tuoda sveitsiläisen lihanleikkaajan opastamaan pohjoissuomalaisia porontuottajia, jotta he pystyisivät toimittamaan nimenomaan sveitsiläisiä kiinnostavia lihatuotteita.

 

Opintomatkalla on mahdollisuus tutustua Sveitsin-markkinoihin ja myös esitellä tuotteitaan mahdollisille jälleenmyyjille. Toisaalta sveitsiläisten tuotteiden maahantuonnista kiinnostuneet voivat tutustua matkalla sveitsiläisiin tuottajiin.

 

Matkan hinta on 705 euroa, kun majoittuu kahden hengen huoneessa, ja 760 euroa, kun majoittuu yhden hengen huoneessa. Hintaan sisältyvät lennot Oulu-Zürich-Oulu, majoitus keskustahotellissa Zürichissa, kuljetukset Sveitsissä sekä tutustumiskäynnit.

 

Ilmoittautumiset:
https://www.webropolsurveys.com/S/451456BAAEE7D067.par

 

 

Alustava matkaohjelma:

 

Tiistai 21.11.
14.15-18.20 Lento Oulu-Helsinki–Zürich

 

Keskiviikko 22.11.
Mahdollisuus käydä Baselissa Mefa ja Igeho -messuilla. (Mefa on liha- ja elintarvikealan messut ja Igehon teemoina ovat hotelli-, catering, take away jne.) www.mefa.ch ja www.igeho.ch

 

Keskiviikko-perjantai 22.-24.11.

 

Yritysvierailuja toiveiden mukaan. Esimerkiksi:
- Hugo Dubno, eksoottisten elintarvikkeiden jälleenmyyntiä Sveitsissä, www.dubno.ch
- Globus-tavarataloketjun suurliike Zurichissa, www.globus.ch
- Zurichin kauppahalli
- Dyhrberg AG kalansavustamo Balsthalissa. Erikoistunut pohjoismaisten kalojen jalostukseen.
- Appenzeller-juustola www.appenzeller.ch/fi/merkkien-maailma/naeyttoejuustola
- Suklaatehdas
- Suomen suurlähetystö Bernissä
- Finnis.ch – Suosittujen suomalaisten käsitöiden, designin ja elintarvikkeiden myymälä Badenissa. www.finnis.ch
- Finnart – Suomalaisen taiteen ja designin myymälä ja verkkokauppa. www.finnart.ch

  

Lauantai 25.11.
Tutustuminen Zürichin joulumarkkinoihin
19.05-00.55 Lento Zürich-Helsinki-Oulu

 

 

Lisätietoja: projektipäällikkö Ulla Lehtinen, 040 660 5828, ulla.lehtinen@oulunkaari.com

 

takaisin


Powered by WebUpdate